en ro
image
Centennial Club Afla mai multe
Evenimente
Afla mai multe

BINE ATI VENIT!

Restaurantul Roberto’s ofera clientilor cele mai bune preparate italienesti, folosind cele mai proaspete ingrediente de sezon, gatite perfect de bucatarii nostri.

Meniul va va cuceri si veti porni intr-o calatorie culinara cu mancaruri din intreaga Italie, in care se va oglindi reputatia tarii ca taram al aromelor intense, al preparatelor simple ce scot in evidenta calitatea ingredientelor, precum si al vinurilor desavarsite.

Roberto’s ofera mai mult decat mancare excelenta. Decorul contemporan, atmosfera eleganta si priceperea personalului va vor introduce intr-o adevarata „la bella vita” creata de Roberto’s.

Descoperiti secretele renumitei „pura cucina italiana” alaturi de noi!

BUCATARUL NOSTRU

Marco Magri

Marco Magri si-a inceput cariera in domeniul gastronomiei in urma cu 13 ani in Milano, lucrand in diverse restaurante de lux atat din Italia, cat si din alte tari precum Franta, Japonia sau Maldive. Ultima sa pozitie a fost aceea de bucatar-sef in cadrul hotelului Ramada Plaza din Milano, fiind alaturi de echipa acestuia timp de trei ani. Acum Marco este responsabil cu asigurarea bunei functionari a bucatariei restaurantului Roberto’s din cadrul Athénée Palace Hilton, oferind oaspetilor o experienta gastronomica de exceptie gratie talentului sau culinar si ademenindu-i cu preparate delicioase, italienesti.

„Bucataria italiana este o bucatarie simpla, nu este o bucatarie elevata  -  gustul ei este dat de ingredientele proaspete si naturale si aceasta simplitate o face atat de de gustoasa”, explica Marco Magri.  

La restaurantul Roberto’s Chef Marco aduce filozofia lui Roberto Bayer in gastronomie, o legenda a lantului Hilton Worldwine, care a pus bazele restaurantului Roberto’s din Amsterdam. Astfel, preparate care se gasesc acolo se regasesc si aici, insa evident, cum Marco este hedonist, a simtit si nevoia unor adaptari care sunt de fapt acele specialitati ale chef-ului: spre exemplu, Marco a creat pentru Hilton  “Caramele Senzatione Carbonara”, o bomboana, o capsula in care gasesti senzatia de carbonara. Se mananca frumos, cu furculita si cand ajungi la miezul capsulei iti explodeaza in gura senzatia de spaghetti carbonara.

„Meniul de la Roberto’s este ca un copil pentru mine. Fiecare meniu are o identitate, iar  eu ma regasesc in el. Roberto’s este un restaurant italian, asa ca ceea ce facem noi sub acest acoperis trebuie sa fie specific Italiei” adauga Marco.

Evenimente

Evenimente la Roberto's

Locul perfect pentru orice tip de eveniment, unde o echipa profesionista va sta la dispozitie pentru orice detaliu. > Mai multe informatii

Hilton's Sunday Brunch

In fiecare duminica, între 12.30 – 16.30, savurati un brunch delicios, pentru numai 170 RON/persoana. > Rezerva o masa

Il Tavolo dello Chef

In fiecare miercuri, gatiti in stil Italian cu Chef Marco Magri si Chef Franz Conde. > Mai multe detalii

Business Lunch

De luni pana vineri, intre 12.00-16.00, invitati-va partenerii de afaceri la un pranz savuros pentru numai 59 RON/persoana. > Aflati mai multe!

CONTACTATI-NE

Pentru informatii suplimentare despre Roberto's, sau pentru a rezerva o masa la restaurantul nostru, nu ezitati sa ne contactacti telefonic sau pe e-mail.
+40 731 305 777 Strada Episcopiei 1-3, Sector 1, Bucuresti

PROGRAM

Mic dejun
Lun - Vin: 06:30am - 10:00am
Sam - Dum: 06:30am - 11:00am
Pranz & Cina
Zilnic: 12:00pm - 11:00pm
REZERVA O MASA