en ro

Blog-ul Roberto's

Urmariti-ne pentru a descoperi secretele „pura cucina italiana”: retete, sfaturi si trucuri pentru a gati mancare italieneasca si detalii extraordinare de la bucatarii nostri!

Penne alla Norma & Ricotta Salata

Sicilia, un spatiu cultural cu adevarat distinct, este locul de nastere al pastelor Penne alla Norma, cu vinete prajite si branza ricotta uscata. Preparatul a fost numit astfel de catre scriitorul Nino Martoglio, in cinstea operei “Norma” a lui Vincenzo Bellini.

La Cotoletta alla Milanese di Aimo e Nadia

La Roberto's servim cotletul in stil milanez, ca un omagiu adus Maestrului Aimo Moroni, de la legendarul restaurant Aimo e Nadia din Milano. De fapt, Aimo il numeste: "friptura de vitel in crusta de paine" si il serveste cu trufe albe, proaspat rase.

Le Pizzette di Sophia Loren

Aceste mini pizza prajite sunt originale de pe strazile din Napoli, fiind facute din aluat de pizza prajit, sos de rosii si mozzarella. Am preluat simplitatea acestui concept de strada, un precursor al modei fast-food, si am introdus-o la masa din restaurant.

CONTACTATI-NE

Pentru informatii suplimentare despre Roberto's, sau pentru a rezerva o masa la restaurantul nostru, nu ezitati sa ne contactacti telefonic sau pe e-mail.
+40 731 305 777 +40 731 305 734 Strada Episcopiei 1-3, Sector 1, Bucuresti

PROGRAM

Mic dejun
Lun - Vin: 06:30am - 10:00am
Sam - Dum: 06:30am - 11:00am
Pranz & Cina
Zilnic: 12:00pm - 11:00pm